Όλες οι αναρτήσεις με την ημερομηνία τους και τον τίτλο

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Je suis Soti



Έγινε τέτοιος χαμός αν τόπε ή δεν τόπε ο Μαρκοπόλος, που έψαξα να βρω τι τελοσπάντων είπε ακριβώς αυτή η Σώτη.
Που είπε η Σώτη για την Γαλλική την Δημοκρατία μας που κινδυνεύει από τους ισλαμοφασίστες, είχαμε κι' εκλογές χτες.
Διότι έγινε κάτι το φοβερό σαν χτες, 8 Μαΐου 1945, που γιορτάζαμε την ανακωχή που παραδόθηκε η Γερμανία. Κει κάτω στην Αλγερία έγινε, τότε που ήταν η Γαλλική μας Δημοκρατία μας κειπέρα.
Γαλλική Δημοκρατία είχαμε, στην Αλγερία, με την διαφορά που οι ισλαμοφασίστες δεν είχαν τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με τους χριστιανούς ή τους εβραίους, να πούμε. Που ισλαμοφασίστες, κατά τα κριτήρια της Σώτης, ήταν όλοι οι μουσουλμάνοι πολίτες της Αλγερίας, άραβες και καβύλοι μαζί, εκτός οι εκκοσμικευμένοι, που μας τα είπε η Σώτη αυτά, μόνο που δεν μας εξήγησε αναλυτικώς τι είναι οι εκκοσμικευμένοι, ούτε πως τους ξεχωρίζουμε.
Πάντως, περί του ότι οι αλγερινοί διαδηλωτές της 8 Μαΐου 1945 ήταν ισλαμοφασίστες και δεν ήταν εκκοσμικευμένοι, δεν χωρεί αμφιβολία. Διότι όλοι αυτοί πήρανε κάτι σημαίες πράσινες-άσπρες και στη μέση την ημισέληνο, που είναι σύμβολο του ισλάμ, αυτή η ημισέληνος, οπότε εννοείται πως ήταν ισλαμοφασίστες, διότι όπως μας λέγει και η Σώτη "το ισλάμ δεν είναι μια θρησκεία σαν τις άλλες, αγαπητοί συμπολίτες, είναι πολιτικό πρόγραμμα, είναι ιδεολογία εκβαρβαρισμού."
Και τέλος πάντων, διαδήλωναν αυτοί οι ισλαμοφασίστες για την Απελευθέρωση, που στο κάτω-κάτω είχαν χύσει το αίμα τους για να έρθει. Και διότι όταν η χριστιανικότατη Γαλλία μας του στρατηγού μας του Πετέν έστελνε τα γνήσια τέκνα της στα Ες Ες να πολεμήσουν του ρώσους, τι να κάνει ο Ντε Γκώλ, μάζεψε τα ρέστα, όλους τους ισλαμοφασίστες από την Σενεγάλη, το Τσαντ, το Μαρόκο, την Τυνησία, την Αλγερία να πολεμήσουν τον Χίτλερ. Σχεδόν το 60 % των Ελεύθερων Γάλλων, ήταν ισλαμοφασίστες. Στη Σικελία, στο Άντζιο, στο Κασίνο, στη Ρώμη, στην Προβηγκία, χύσανε το ισλαμοφασιστικό τους αίμα να ελευθερώσουν την Ευρώπη. Μέχρι που μπήκανε αυτοί οι ισλαμοφασίστες στο Παρίσι, αλλά δεν τους αφήσανε να παρελάσουνε στα Σανζαλιζέ, βάλαν γνήσιους γάλους, πιο ανοιχτόχρωμους. Που δεν ήταν στις μάχες, αλλά εντάξει. Τέλος πάντων, με τους ισλαμοφασίστες η Γαλλική μας η Δημοκρατία μας βρέθηκε στο στρατόπεδο των Συμμάχων, αλλιώς θάτανε με τους χαμένους, την Γερμανία, την Ιαπωνία, και άλλα χριστιανικά έθνη, λιγότερο ισλαμοφασιστικά.
Αλλά για ίσα πολιτικά δικαιώματα, στην Αλγερία που ήτανε έδαφος της Γαλλικής μας Δημοκρατίας, ούτε λόγος να γίνεται.
Τέλος πάντων, στις 8 Μαΐου 1945 κατεβήκανε όλοι αυτοί με τις σημαίες και τα πανώ που γράφανε "θέλουμε ίσα δικαιώματα" και "Ελεύθερη Αλγερία". Αλλά μαζί με την δική τους είχαν και τη γαλλική σημαία, και την αμερικάνικη, και την εγγλέζικη, και την ρώσικη. Οι άλλες σημαίες, δεν πείραζε. Αλλά η ισλαμοφασιστική, πείραζε. Οπότε η αστυνομία άνοιξε πυρ και σκότωσε έναν ισλαμοφασίστα δεκαεφτά χρονών που κράταγε μία σημαία με την ημισέληνο, οπότε οι ισλαμοφασίστες δείξανε το πραγματικό τους πρόσωπο ποιοί ήτανε, και τις επόμενες μέρες σκοτώσανε καμιά εκατοστή γάλλους κανονικούς, χριστιανούς. Αλλά και οι κανονικοί γάλλοι δείξανε τι ισλαμοφασίστες ήτανε πραγματικά, διότι βάλανε τον στρατό, και την αεροπορία και το ναυτικό να βαρέσει αδιακρίτως τους ισλαμοφασίστες, και σκοτώσανε κάτι ανάμεσα σε εφτά και σαρανταπέντε χιλιάδες άοπλους ισλαμοφασίστες.
Και έτσι κατεπνίγη η αλγερινή εξέγερσις, για δέκα χρόνια. Αλλά το 1954, δώστου τα ίδια, οι αιμοχαρείς φανατικοί. Βάζανε μπόμπες στα μπαρ και στα καφενεία, μέχρι και στα γαλατάδικα, και σκοτώνανε παιδάκια. Δηλαδή όχι τίποτα γενειοφόροι ισλαμοφασίστες, διότι αυτοί κάνουν μπαμ πριν βάλουν την μπόμπα και θα τους πιάνανε. Ήτανε κάτι δεσποινίδες εκκοσμικευμένες, που λέει η Σώτη, νοστιμούλες, με σπουδές πανεπιστημιακές, το βαψιματάκι τους, το ταγεράκι τους, το τακουνάκι τους, το τσιγαράκι τους, μπορεί και κανα ουισκάκι, δεν ξέρω, δεν τις έπιανε το μάτι σου για ισλαμοφασίστριες, αλλά ήτανε. Υπήρχαν όμως και αρκετές εκκοσμικευμένες δεσποινίδες που δεν βάζαν μπόμπες. Βγαίναν λοιπόν βόλτα, αυτές, και πέφτανε λέμε σε κανά περίπολο καθίκια της Λεγεώνας των Ξένων, αλεξιπτωτισταί, ξερωγώ. Δεν χρειάζεται να σας κάνω καμιά ζωγραφιά για το τι ακούγανε και τι περνάγανε, δήθεν σωματικό έλεγχο και ερωτήσεις, ειδικά αν ήταν όμορφες. Μεγάλοι είσαστε, καταλαβαίνετε. Οπότε, την επόμενη φορά που ξαναβγαίνανε, βάζανε τη μπούρκα να αποφύγουν τα χείριστα. Όπερ έδη δείξαι, κατά βάθος ήταν ισλαμοφασίστριες.
Βέβαια, αυτά γίνονταν και αλλού εκείνη την εποχή, είχε και αλλού ισλαμοφασίστες που βάζανε μπόμπες στα λεωφορεία, στα παζάρια, ξεκληρίσανε κι' ένα χωριό, όλους τους κατοίκους του, αλλά στην Παλαιστίνη αυτοί. Ήταν το Ιργκούν που τάκανε αυτά, του μετέπειτα πρωθυπουργού Μεναχέμ Μπεγκίν, πολύ ισλαμοφασίστας αυτός, έσφαζε με το κοράνι, που λένε.  Παντού ισλαμοφασίστες, μπερδεμένα πράματα. Αλλά να μην επεκταθώ επ' αυτού, είναι αλλουνού παπά βαγγέλιο.
Οπότε ήταν ένας μινίστρος της Δικαιοσύνης στην Γαλλική μας την Δημοκρατία τότε, ο Φρανσουά Μιτεράν. Κι' έχει δίκιο η Σώτη, που λέει ότι "Αν στη θέση του Φρανσουά Ολάντ και της εύθυμης παρέας του ήταν ο Ντε Γκολ, ο Πομπιντού ή ο Μιτεράν, η Γαλλία θα είχε κηρύξει πόλεμο στο Ισλαμικό Kράτος και, πιθανότατα, θα τον είχε κερδίσει." Διότι ο Φρανσουά υπέγραψε ένα διάταγμα που κήρυσσε στρατιωτικό νόμο στην Αλγερία. Οπότε, οι αλεξιπτωτισταί και η Λεγεώνα και ο Ζανμαρί, ο πατέρας της Μαρίν Λεπέν, που ήταν κειπέρα στους αλεξιπτωτισταί, πιάνανε τους ισλαμοφασίστες τυχαίως, τους κάνανε ηλεκτρογεννήτρια στ' αρχίδια, τους πνίγανε με το κεφάλι στον κουβά, πεθαίνανε αυτοί τελικώς, τους πετάγανε στη θάλασσα με το ελικόπτερο μετά. Αλλά και ζωντανούς τους πετάγανε από το ελικόπτερο, πολλές φορές, χιλιάδες σκοτώσανε. Διότι ο Δυτικός μας ο Πολιτισμός μας είναι απείρως ισχυρότερος, που είπε η Σώτη. Εντωμεταξύ, δεν αντλούσανε και τίποτα πληροφορίες για τις μπόμπες μ' αυτή τη μέθοδο. Διότι δεν μιλάγανε οι ισλαμοφασίστες. Και δεν μιλάγανε διότι απλούστατα δεν ξέρανε, τυχαία τους μάζευαν, τι να ξέρανε. Μ' αυτά και με κείνα, έπεσε η κυβέρνηση η γαλλική μας, και δεν πρόλαβε να κερδίσει πιθανότατα τον πόλεμο κατά του ισλαμικού κράτους στην Αλγερία, που είπε η Σώτη.
Οπότε ήρθε ο Ντε Γκωλ στην κυβέρνηση της Γαλλικής μας της Δημοκρατίας. Και είπε ο Ντε Γκωλ δεν πάνε στο διάολο οι ισλαμοφασίστες, να τους δώσουμε την ανεξαρτησία, να φύγουμε από κει να ξεμπερδέψουμε, διότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον κερδίσουμε τον πόλεμο. Οπότε οι πιενουάρ, δηλαδή οι κανονικοί γάλλοι της Αλγερίας, οι χριστιανοί και κάτασπροι, γίναν κι' αυτοί ισλαμοφασίστες, φτιάξαν τον OAS, κι' αρχίσανε κι' αυτοί το βιολί με τις μπόμπες, στις αραβικές γειτονιές. Μαζί και άλλοι ισλαμοφασίστες στους αλεξιπτωτισταί, και κάναν στο τέλος και πραξικόπημα κατά της Γαλλικής μας της Δημοκρατίας, ακριβώς για να μείνει η Αλγερία στην Γαλλική μας την Δημοκρατία. Οπότε, δικαιώνεται και πάλι η Σώτη, που λέει πως άμα είχαμε τον Ντε Γκωλ μας, " επίσης, θα λειτουργούσαν οι υπηρεσίες πληροφοριών και οι δυνάμεις ασφαλείας, δηλαδή ό,τι προασπίζει τους πολίτες από τη βία και την αυθαιρεσία." Διότι ο Ντε Γκώλ έβαλε να καθαρίσει η αστυνομία του κόμματός του, που τους λέγανε Οι Μουσάτοι, να πούμε, και μπαίνανε στα σπίτια των ισλαμοφασιστών πιενουάρ και τους καθαρίζανε επιτόπου, ούτε δίκη ούτε τίποτα, και μπόμπες τους βάζανε, οι Μουσάτοι, κι' απ' όλα, τους σκίσανε, τους Πιενουάρ και τον OAS. Κι' έκανε κάτι έχταχτα δικαστήρια, ο Ντε Γκωλ, και δίκασε εις θάνατον αρκετούς από τους πραξικοπηματίες κατά της Γαλλικής της Δημοκρατίας μας, μερικούς τους στήσανε στον τοίχο, αλλά ο Ζανμαρί, ο πατέρας της Μαρίν Λε Πεν, την γλύτωσε. Και γλύτωσε η Γαλλική μας η Δημοκρατία κι' απ' τον Ζανμαρί και την κόρη του για αρκετό διάστημα.
Τα επόμενα χρόνια, αφήσαμε περιθώριο και ήρθαν μερικά εκατομμύρια ισλαμοφασίστες στην Γαλλική μας την Δημοκρατία μας, μεταμφιεσμένοι σε μετανάστες δια να καθαρίζουν τα σκατά των γνήσιων γάλλων, διότι υποθέτω πως οι γνήσιοι γάλλοι έχουν ευαίσθητη μύτη, δεν είναι για τέτοια. Αλλά όχι και να φοβόμαστε, ως "οκνηροί γάλλοι υπάλληλοι," μήπως "εξερεθίσουμε τον μουσουλμανικό πληθυσμό που τρώει και πίνει με κρατικές παροχές παραβιάζοντας τους νόμους της γαλλικής δημοκρατίας," που λέει και η Σώτη. Δεν φτάνει που τους αφήνουμε και παίζουν με τους τρικολόρ.
Εν πάση περιπτώσει, κατανοώ την σύγχιση που επικρατεί με τους ισλαμοφασίστες, έχει γεμίσει ο κόσμος απόδαύτους και είναι πολύ μπερδεμένο θέμα. Και στην Συρία, τα ίδια γίνανε, αν θέλετε να ξέρετε. Γιατί είναι κάτι ισλαμοφασίστες σιίτες στην Περσία, και συνεννοηθήκανε με  κάτι άλλους ισλαμο-φασιστο-σιίτες, στο Ιράκ, και τους κούρδους μαζί, και με τον ισλαμο-σιιτο-φασίστα τον Άσαντ, να φτιάξουνε έναν αγωγό, να βγάλουνε πετρέλαιο στη Μεσόγειο, να πουλάνε κι' αυτοί κανά βαρέλι. Αλλά αυτό δεν άρεσε στους άλλους ισλαμοφασίστες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, γιατί θα έκοβε τις δικές τους πωλήσεις. Αυτές οι χώρες εφαρμόζουν τη σαρία, κεφάλια κόβουν, χέρια κόβουν, πετροβολητά, μαστιγώσεις, πολύ σωστά επισημαίνει η Σώτη πως "πολύ λίγα έχουν αλλάξει στο ισλάμ από τον ύστερο Μεσαίωνα," ωστόσο την αγαπάνε κειπέρα την Γαλλική μας την Δημοκρατία μας, γιατί και πετρέλαιο μας δίνουν, και επενδύσεις μας κάνουν, με το αζημίωτο όσο νάναι, οπότε είπαμε να υποστηρίξουμε την δημοκρατική αντιπολίτευση στην Συρία, να ρίξουμε τον Άσαντ, κι' ας μην πετροβολάει τις μοιχούς κι' ας μην κόβει κεφάλια, αυτός ο Άσαντ, είναι κάπως εκκοσμικευμένος σε σχέση με τους Σαούντ, αλλά να μάθει να μην ανταγωνίζεται το Κατάρ και την Σουηδική Αραβία, που μας αγαπάνε, και τον Δυτικό μας τον Πολιτισμό που θα νικήσει γιατί είναι απείρως ισχυρότερος, όπως λέει η Σώτη.
Διότι ήτανε δυο τρεις ημέτεροι, αρκετά εκκοσμικευμένοι, αυτή η δημοκρατική αντιπολίτευση της Συρίας δηλαδή, αλλά από πίσω ήταν οι ισλαμοφασίστες του Ίσις, κοτζάμ οντότητα, που τους υποστήριζε σθεναρότατα οικονομικώς και στρατηγικώς η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, που μας αγαπάνε. Τώρα, οι αμερικάνοι αγαπάνε παλαιόθεν τους σαουδάραβες και τους καταραμένους, αλλά τελευταίως αγαπήσανε και τους σιίτες και τους κούρδοι του Ιράκ, και αμοιβαίως τους αγαπάνε και αυτοί, οπότε το θέμα έγινε ακόμα πιο περίπλοκο, κεικάτω. Διότι οι σιίτες και οι σουνίτες τσακώνονται σα τα σκυλιά από τα χρόνια του Προφήτη για τα πετρέλαια. Να σου και στη μέση κι' ο άλλος ο ισλαμοφασίστας, ο Ερντογάν, που δεν ήθελε τους κούρδους στα σύνορά του, μπερδευτήκανε κι' οι τούρκοι στην κρίση. Κι' επειδή όλοι μαζί αυτοί που προανέφερα συμπούρμπουλοι πατήσανε και τον κάλο του Πούτιν, πούχε τα καράβια του στη Συρία, και άλλα ζωτικά συμφέροντα, μην επεκταθώ επ' αυτού, έστειλε κι' αυτός αεροπλάνα, και πυραύλους πρωτοφανείς κεικάτω, κι' έγινε συνωστισμός, χειρότερα κι' από τη Σμύρνη. Οπότε καταλαβαίνετε γιατί η Γαλλική μας η Δημοκρατία μας δεν μπορεί να φέρει πίσω τον Μιτεράν να στείλει στρατό να κερδίσει πιθανότατα τον πόλεμο με τον Ίσις, που λέει η  Σώτη. Κι΄ ίσως καταλαβαίνετε γιατί η κυβέρνηση Γκυ Μολέ -με τον Φρανσουά τον Μιτεράν στο Δικαιοσύνης- πήρε τον πούλο όταν πήγε να κάνει τσιριμόνιες στο Σουέζ το 1956. Διότι από τον Δεύτερο Παγκόσμιο και δώθε, η Γαλλική μας η Δημοκρατία δεν είναι και πολύ μεγάλος διεθνής παίχτης. Οπότε και νάθελε να τελειώσει με τον Ίσις, που δεν ήθελε, δεν θα μπορούσε.
Τέλος πάντων, δίκιο έχει η Σώτη και ανησυχεί, και θέλει έμπρακτες αποδείξεις, δηλαδή να αποδείξουν οι ισλαμισταί πως είναι εκκοσμικευμένοι, να κατέβουν στους δρόμους να διαδηλώσουν κατά του ισλαμοφασισμού, και μάλιστα να το κάνουν αναφανδόν και ολοψύχως, διότι όπως σωστά λέει η Σώτη, "αν το κάνουν με μισή καρδιά θα επιβεβαιωθεί η υποψία της ρητής, υπόρρητης ή διφορούμενης στήριξης στον ισλαμοφασισμό."
Να σας πω την αλήθεια, μοιράζομαι απολύτως τις ανησυχίες της Σώτης.
Διότι χτες που ήμουν στην εκδήλωση για τα δύο χρόνια δικάζοντας την Χρυσή Αυγή, δεν την πήρε το μάτι μου.


Υ.Γ. Είμαι εναντίον της δίωξης, και επίσης Je suis Soti.

Στην φωτό: ο υπολοχαγός Ζαν Μαρί Λεπέν (1ο Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών της Λεγεώνας των Ξένων,) παρασημοφορείται από τον στρατηγό Μασσύ, στον πόλεμο της Αλγερίας. Για τα ανδραγαθήματα του Ζαν Μαρί, και το μαχαιράκι του με τη σβάστικα, δυστυχώς στα γαλλικά:


Όλο το κείμενο της Σώτης Τριανταφύλλου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου